Shamansk healing, akupunktur, Vedic art
»Om mig »Shamanhealing »Akupunktur »VedicArt »Skallror »doTERRA Eteriska Oljor »Hem

 

AnnMarie Jacobsson, Shamanhealing, Akupunktur, Vedic Art Presentation av AnnMarie
Jag har arbetat med alternativmedicin sedan 1990. Min grund har jag som fysisk terapeut med TCM akupunktur, massage, zonterapi och reikihealing som behandlingsmetoder. Under årens lopp har jag vidareutbildat mig inom Shamanhealing/Shamansk healing och Psykosyntes. Mina behandlingar har övergått alltmer till den själsliga/andliga aspekten, då jag upplever att det är där som ett helande av människan kan ske.

Idag ger jag behandlingar i Shamanhealing/Shamansk healing och akupunktur på Salve, Krukmakargatan 3, Stockholm och på Lidingö utanför Stockholm.

De shamanska healingmetoder jag arbetar med har jag lärt av Alberto Villoldo och Linda Fitch - The Four Winds Society, Qéro indianerna Dona Maria Apaza Machaca, Don Alejandro Apaza Machaca, Don Mariano Quispe Flores, Don Umbert Sonco Quispe, Don Sebastian Suclle Apaza. Jag har även lärt core shamanism av Staffan Ljung.

Läs gärna mer om akupunktur, eteriska oljor eller shamanhealing på respektive sida.

Välkommen att höra av dig!AnnMarie Jacobsson     Lidingö och Krukmakargatan 3, Stockholm     tfn 076/211 37 40    annmarie12@outlook.com