Shamaner
»Om mig »Shamanhealing »Healing och Zonterapi »VedicArt »Skallror »Hem

 

Inka Shamanhealing
På bild överst på denna sida syns dona Maria Apaza Machaca,
don Alejandro Apaza Machaca och don Mariano Quispe Flores.
Det finns olika healing-metoder som kan ingå i en shamanbehandling. Vilka metoder som används är individuellt och det framkommer under behandlingens gång vad som behöver göras.

Grunden i den typ av shamanhealing som jag ger är Illuminationer eller Ljusbad som det också kallas. Denna behandling går ut på att rensa bort känslomässiga och/eller nedärvda obalanser i form av tung energi från vårt energifält, auran. Detta sker via våra sju chakran. Om denna tunga energi får vara kvar kan den orsaka fysiska eller mentala problem. Illuminationer återställer ett fritt energiflöde i våra kroppar, vilket gör att en helandeprocess som bl a kan leda till personlig utveckling, kan påbörjas.

Under behandlingens gång syns även om det finns kristalliserad energi som behöver rensas eller om en Soul Retrieval behöver göras. Soul Retrieval är en själsresa vars syfte är att hjälpa klienten att förstå sin sårbarhet och att se sina skuggor samt att få kontakt med de gåvor och möjligheter som själen har. Här kan helaren även hämta hem en själsbit. En själsbit kan distansera sig från oss, så att vi inte längre har kontakt med den delen av oss själva, om vi upplever något traumatiskt i våra liv. En del av helarens uppgift är att hjälpa klienten åter knyta kontakt med denna del.

En behandling tar ca 80-90 minuter och inleds och avslutas med samtal.Länkar

The Four Winds Society - Healing the Light Body School
www.thefourwinds.com >>

Portal för schamansk healing och energimedicin
www.schamansidan.se >>AnnMarie Jacobsson     Lidingö, Stockholm     tfn 076/211 37 40    annmarie12@outlook.com